sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Turhautunut

kp 5 ja menkat jatkuu edelleen tosin niukempina kuin ekoina päivinä. Tein perjantai iltana kuukautisista huolimatta r-testin joka näytti haaleaa plussaa mutta edellisiin verrattuna silminkatsottuna vahvempi muttakun laitoin koneelle kokeillakseni värikontrasteja en saanut haamua näkymään. Päätin että teen seuraavan testin menkkojen päätyttyä mutta tänä aamuna niukoista menkoista huolimatta päätin tehdä koska huomis aamuna mulla ei ole aikaa päivystää testin äärellä. No testi oli tänään tapansa mukaisesti eriskummallinen mutta lopputulema oli viivanpaikka ilman väriä.

Aamulla herätessäni oli todella kiukkuinen ja ärtynyt kaikkeen ja mietin kovasti teenkö testiä vai en koska olen niin kyllästynyt haamujen kyttäilyyn ja turhautumiseen sen suhteen, haluan täydellisen negan, koska jos testi ei ala sitä näyttämään olisi varmasti syytä otta yhteyttä kaavinnan tehneeseen osastoon kun ei ole tullut kunnolla negaa vaikka kaavinnasta on kulunut jo 5viikkoa, mutta suoraansanottuna en jaksaisi yhtäkään käyntiä tämän asian tiimoilta minnekkään, huomasin myös aamuisella raivolenkillä tutkiessani omaa mieltäni etten jaksaisi edes mennä iloisissa asioissa neuvollaan, eli aika uuvuksissa ollaan tämän asian kanssa.

Nää menkat on olleet ihan erilaiset kuin monen vuoden aikaisemmat samanlaiset menkat. Yleensä mulla on menkkoja edeltävinä oireina pari kiukkupäivää ja menkkojen alettua lonkkasärkyä joka säteilee jalkoihin voimattomuutena, ei muuta. Tässä kierrossa mulla ei ilmennyt edellisiä vaan menkkoja ei voinnut enteillä mistään ja menkkojen aikana alavatsalla oli erilaisia tuntemuksia vihlaisuja, paineen tunnetta, pieniä kouristuksia, tänä aamuna jopa nännien arkuutta.

Voin vain todeta etten tunne kroppaani tällähetkellä laisinkaan. Siksi aijonkin tässä kierrossa tutustua siihe hieman paremmin ja ottaa apukeinot käyttöön kuten greippimehun jonka pitäisi ”vahvistaa”limoja tunnistaakseen paremmin kierron vaiheet sekä ovistestien kyttäämisen löytääkseni oviksen jonka aiomme tässä kierrossa välttää. Kun tuntee kroppansa paremmin on paremmant mahdollisuudet tärpätä helpolla kuin turhautua tietämättömyydestä.

http://weheartit.com/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti