maanantai 10. maaliskuuta 2014

Epävarmuus



 17.1

Apua... painoa tullut tai kun saisi sen hallintaan muttakun on aina niin väsy liikkumaan ja kun ei voi harrastaa niin kovilla tehoilla kuin ennen raskautta niin kaikki liikunta kuluttaa niin vähän suhteessa siihen että syön enemmän. Tänään pitäisi olla rv 6+0 eli seiskaviikko ja sydänääniä pitäs kuulua, tänään tulee myös mulla ja miehellä täyteen 2vuotta 4kk ja virallisesti muutan hänen luokseen.



Nyt viimeaikoina on tuntunut siltä kuin oireet alkaisivat katoamaan, ainoana oireena voisi sanoa olevan väsymys, palelu ja turvonnut olo. Unetkin on jäänneet vähemmälle puhumattakaan vatsatuntemuksista tai rintojen arkuudesta. Pahoinvointeja ei ole tullut vieläkään ja voin sanoa jopa odottavani niitä koska epäillykset raskaudesta alkavat heräämään vaikka on kuulema normaalia oireeton raskaus 3/10 tapauksesta mutta oireettomuus lisää keskenmenon riskiä joten pahoinvoinnit kuuluis tähän hommaan muttakun ei niitä vaan kuulu, täytyneen olla onnekas tästä kai! Tämä lohduttaa mua: ”Hyväksi uutiseksi voitaneen lukea myös se, että jos kärsit pahoinvoinnista, se ilmenee ennen viikkoa 12. Pidä siis peukalot pystyssä, jos voit edelleen hyvin (siis lukuun ottamatta sitä, että tunnet itsesi väsyneeksi, täyteen puhalletuksi etkä tahdo löytää enää vyötäröäsi...!). ” -kuvaa niin mun tilanetta.



19.1

Tänään aamulla klo 7:20 tein varmistaakseni raskauttani varmuus testin joka näytti selkeää plussaa joten nyt ainakin tiedän ettei ole mennyt kesken tosin mahdollisuudet vielä tuulimunaan ja normaaliin raskauteen ovat toivottavasti jälkimmäiseen, olisi se vaan niin hirveä menetys jos pikkusta alkua ei olisikaan. Tällä hetkellä mulla on ruokahalu kadoksissa, ei oikeen mitään tee mieli. Vatsatuntemuksia on nyt alkanut taasen olemaan lievänä, tosin en tiedä ovatko ne pikkuisesta vai vaan jostain muusta. Mun on joka päivä mentävä 9 illalla nukkumaan koska väsy iskee niin kovasti ja ei mee aikaakaa ku oon jo unes ku käy makuulle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti