keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Ihmettelyä ja mietintää



16.2

Selviteltyä netistä asioita alkaa todella tulemaan olo että heti kun ekat menkat on tulleet niin ruvetaan yrittämään uutta koska sillon suuret mahdollisuudet onnistua toivottavasti ja toivonmukaan tässä nyt asiat alkais muutenkin menemään parhain päin ongelmitta mutta aika näyttää. Tiputtelu on edelleen jatkunut mutta kivut katosivat kaavinta päivän jälkeen, maha oli siis edeleen lievästi kipeä kaavinnan jälkeen sen loppupäivän. Sit vaan ku tärppää ni varattava aika ultraan tarkistuttamaan uusi tilanne.


Mua kyllä edelleen ihmetyttää lääkärin sanoma että seuraavan raskauden tuulimuna todennäköisyys on kun heittäisi kahdeksan numeroista noppaa eli 1/8 osa mutta tarkoittaako se sitä että todennäköisyys tuulimunaan pieneni vai onko se suurempi kuin ennen yhtäkään raskautta. Toisekseen oon aiemmin ymmärtänyt että kyseessä on tuulimuna kun nainen ns. itse hedelmöittää itsenä ja toinen diagnoosi että kysessä on vain viallinen munasolu niin lääkäri sanoi että tuulimunaraskaus on kahden terveen ihmisen ongelma että ensin kaikki menee niinkuin pitääkin mutta sitten luonto päättää toisin täh? eli onko tuulimunassa siittiöillä mitään tekemistä?


En ymmärrä muutenkaan miten tuulimunaraskaudesta ei ole puhetta missään (paitsi ehkä vasta neuvolassa) ja netistäkään ei tahdo löytyä tarpeeksi tietoa ja itsekkin sain asiasta tietää vasta raskaana olevalta kaverilta muutama kuukausi sitten ja kukaan lähipiiristäkään ei ole koskaan kuullut moisesta.


19.2

Verinen vuoto loppunut (eli 5 päivää kaavinnasta), nyt läpinäkyvää hieman kellertävää vuotaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti