perjantai 6. kesäkuuta 2014

6. viikko raskaana

Tänään alkoi 6.viikko oi että se tekee meidät isin ja äitin niin iloisiksi.

Eilen kävin amk:n pääsykokeissa ja tuntui ainakin menneen hyvin mutta eihän ne silloin hyvin mene jos siltätuntuu, päinvastoin. Eilinen oli siis pitkä päivä ilman kunnon evästystä (leivällä ja kahvilla) ja tuntuikin että sillä pärjäs mut kokeitten loputta ai jukulauta mikä vatsakipu, yleensä tunnen nälän keskivatsalla kipuna mutta tämä oli alavatsassa ja vaikeutti kävelyäkin. Noh täytettyäni itseni pikaeväällä auotoa ajaen (lihapiirakkaa ja patukka) olo ehkä vähän parani. Kotiin saavuttuani nälkä kurni vieläkin mutta tässävaiheessa myös kuvotti eikä mitään tehnyt edes mieli, pelkkä ajatuskin oksetti.

Noh näiden oireiden lisäksi olen saanut taas ne niin mielekkäät, mielikuvituksen täyteiset painajaiset uni kavereikseni.

Ja hei kävin ostamassa ensimmäiset vauvavaatteetkin :)


Leppoisaa viikonloppua! Minä koitan jaksaa viikonlopun töissä.

2 kommenttia:

  1. Ihania bodyja!

    Ilmoittaudun uudeksi lukijaksi. Anonyymina lueskellut, nyt perustin oman blogin. Lauantaina olin osastolla keskeytyksessä, minulla oli melkein 15 viikkoa täynnä. Käsittelen asia blogin kautta. Paljon tarrasukkia sinulle tähän raskauteen että kaikki menee hyvin ja pieni pysyy menossa mukana! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jospa tämä nyt toimisi, ei nimittäin tahdo julkaista kommenttiani.
      Kiitos ja Voimia sinulle isla!
      Täytyypä käydä kurkkaamassa sunkin blogia :)

      Poista