tiistai 18. maaliskuuta 2014

Tulkoon jos on tullakseen

14.3
Tänään on kulunut ”tasan kuukausi” 28 päivää kaavinnasta ja odottelen kuummeisesti menkkoja, pillereiden aikana mulla oli epäsäännölliset menkat mutta ne kaksi kiertoa jotka kerkesivät olemaan ennen raskautumista tulivat ajallaan ensimmäiset 22 päivää lopetettuani pillerit ja toiset 31 päivän kuluttua eli voisin aavistella että ne alkaisivat viikonlopun aikana tai myöhemmin tai jäävät kokonaan välistä, enhän tiedä kuinka kroppani on toipunut tai miten kierto muutenkaan palaa normaaliksi. Toisaalta toivon että ne alkaisivat jotta tietäisin että olen palautunut toisaalta olisihan kiva jos niitä ei tulisikaan ja olisinkin jo raskaana, tosin siihen ihmeeseen en usko kun ei oireitakaan ole toisaalta ei ole kuukautisistakaan ennakoivia tuntemuksia kuten tyypillisiä kiukkupäiviä juuri ennen niiden alkua.

Toivomani mukaan tämä viikko on vierähtänyt nopeasti vaikkei se kylläkään ole vienyt ajatuksia pois haaveista. Lisäksi auringon tuoma keväinen tunne on saanut minut taas hirmu väsynneeksi ja voimattomaksi ja oon ollu tosi herkillä varmaankin itkenyt joka päivä (kevät masentuneisuutta) joten enpä ole koulun lisäksi muuta saanutkaan aikaan. Vieläkun on kevyttä flunssaa päällä niin ei ole edes päässyt nauttimaan kauniista keleistä.

Tänään meillä oli virallisesti viimeinen koulupäivä. On sekin tunteiden vuoristorataa toisaalta haikea olo että nyt se on ohi ja elämä muuttuu toisaalta onnellinen että nyt on yksi etappi elämässä taas suoritettu ja minuakin kutsuu työelämä. Viikonlopun olen porukoillani koska mieheni lähtee leireilemään enkä tahdo olla yksin kotona.

Pohdiskeltuani päädyin myös ajatukseen jossa olin pillereiden käytön lopettamisen jälkeenkin että vauva on tullakseen jos on eli ei paineita eikä stessiä, tulkoon sitten kun haluaa ja joo tiedän huomenna olen taas toista mieltä mutta tällä hetkellä haluaisin jotenki aiheesta lomaa ja eihän se sterssikään ole hyväksi yrittäessään raskautua. Silloinhan niitä asioita tapahtuu kun niitä vähiten odottaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti