keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

kp 30

16.3

Menkkoja ei ole vieläkään kuulunut eikä oikeastaan mitään siihen viittaavaakaa. Raskaustestiä en ole vieläkään tehnyt eikä aikeissa olekkaan, ihan rauhassa tässä odotellaan ja tehdään ensiviikolla jos menkkoja ei kuulu. En vaan usko tässäkierrossa tärpänneen.

Tuntuu kerrankin ihanalta ottaa vain rennosti, laittaa ajatukset narikkaan, olla tekemättä välttämättä mitään, olla vaan. Varsinkin asiaa helpottaa se että olen porukoillani, ei tarvitse tehdä kotitöitä tai stressata niiden tekemättömyydestä. Olla vaan vieraana. Miestäni toki on ikävä mutta hänkin on leirillä, ehkä totun asiaan, ennen muuttoa yhteen saatoimme olla viikon tai kaksikin näkemättä mutta nyt kun asumme yhdessä tekee vaikeaa olla erossa.

Huomenna alkaa viimeinen tutkintoviikko ja kieltämättä se on alkanut jännäämään. Mulla on kyllä itsevarma olo muttakun se tässä nimennomaan pelottaakin että mitä jos tapahtuu vahinkomoka tai unohdus tai mikävaan ajatusvirhe, en usko että tietoisesti tulen mokaamaan mutta pienikin ajatuskatko voi pilata kaiken ja valmistumiseni myöhöstyä.

Lähtisi vain tämä viikon kestänyt ”flunssailukin” pois.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti