torstai 20. maaliskuuta 2014

Reaaliaikaan

Ensimmäinen reaaliaikainen postaus vihdoinkin. Päiväkirjamerkintöjä on tullut aika syötöllä viimeajat mutta nyt ei kannata odottaa joka päivälle postauksia.

Tällä hetkellä mennään siis runsaineen kuukatisvuotoineen kp 2 ja tämä kierto on varmaan keskiarvoisesti jtn 22-32 päivän väliltä (ainakin toivonmukaan).

Yritämme ottaa tämän kierron ”rennosti”sillä ehkä ajatustemme täytyy hieman tuulettua, onhan tämä psyykkisesti aika raskasta, odottaa vain tärppäystä, pelätä uusia pettymyksiä, käsitellä tuulimunaraskaus ja vieläkerran odottaa ja odottaa.

Ainakin itsestäni tuntuu että on aika jonkinmoiselle aikalisälle jos aion itse säilyttää mielekkään elämän. Miehenikään ei ollut kovin innoissaan kertomistani haamuista sillä hän totesi heti ettei halua/jaksa uusia pettymyksiä. Ja loppupeleissä eihän meillä ole mikään kiire, en edes koskaan kuvitellut hankkivani lapsia näin nuorena, vauvakuume vain kärjistyi kummallakin (mikä olisi varmaan ollut ohimenevää) ja niin päädyimme kokeilemaan onneamme joka ei sitten kauan kestänykään.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti