keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Haamuja?

16.3
Illemmalla olin niin jännittyneessä mielentilassa (tulevan näytön vuoksi sekä mahdollisesta raskaudesta) että tuli vahvasti tunne että nyt pitää tehdä testi, ihan vain huomis aamun rauhaksi, joten empä malttanut pitää pissataukoakaan kahta tuntia kauempaan ja tein testin tuloksenaan täysin negatiivinen, ei edes viivan paikkaa ei mitään. Noh jokatapauksessa oloni huojeni ja nyt ainakin tiedän missä mennään, kuukautiset ovat myöhässä ja niiden myöhästymisen syy ei ole raskaus vaan ennalleen palautumaton hormonitoiminta. Nyt voin keskittyä vain odottaamaan kuukautisia.

Sitten kirjoitettua äskeisen lähdinkin juomaan vettä mutta ohimennen vilkaisin kuitenkin testiin ja näin HAAMUN siis mitä ihan oikeastikko tuossa on haaleanhaalea viiva vai mielenterveyskö keppostelee. Otin kuvankin ja lähetin sen kaverille ja päädyimme tulokseen sen olevan haamu mutta enteileekö se alkavasta raskaudesta vai onko minussa vielä jälellä raskausmateriaalia, onhan RFSU:n testi kuitenkin 99.9% varma ja kertoo tuloksen 25IU:n tarkkuudella ja kaksiviikkoa sitten tekemäni raskaustesti näytti negaa ensi silmäyksellä jonka jälkeen en sitä tiiraillukaan joten onha siinä voinut silloinkin olla haamu.
Pahoittelen huonoa kameraani, huonoa kuvan käsittely taitojani. Vasemalla muokkaamaton ja oikealle laitettu värikontrasteja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti