sunnuntai 31. elokuuta 2014

rv 18+2

Tänään onkin viimeinen leppoinen päivä pitkään aikaan sillä ensiviikolla 6päivää putkeen töitä, stressaan jo valmiiksi miten tuun siitä selviämään helppoa se ainakaan tule olemaan kun on vielä nuhakin. Mutta siis tän raskauden aikana oon oppinu rakastamaan sunnuntaita, päivä jolloin voit olla yökkärissä puolille päivin ja vain löhötä eikä mitään kiirettä mihinkään ja harvoin mitään suunnitelmiakaan, paljoan aikaa miehen kanssa ja vähän omaakin aikaa kun mies lähtee harrastuksiinsa.

Täällä pikkuinen on alkanut potkimaan kovemmin ja olen huomannut potkuista päätellen hänen päivä rytminsäkkin, hän heräilee aamulla 10-12 aikaan sitten hereillä potkii pitkin päivää ja yleensä iltaisin villiintyy enemmän ja käy myöhään nukkumaan, yölläkin havadun potkuihin ja sitten pikkunen nukkuukin aamu unisena pitkään. Että varsinainen ilta/yökyöpeli, enteileeköhän tämä hänen rytmiään sittenkin kun on syntynyt.

Vatsallani on tällä viikolla ollut myös runsaasti muitakin tuntemuksia kuten niistä jo edellisessä postauksessa kerroin. Pistelyä, painon tunnetta, vihlasuja ja tänään noustessani jopa vatsaa kramppasi.

Tällä viikolla kävin myös suuhygienistillä ja viisaudenhampaallani on tilaa kasvaa joten päänsäryt tuskin johtuvat siitäkään kuten ei myöskään näöstäni jonka kävin myös tarkastuttamassa, ainoastaan vasemman silmän kaukonäkö on heikentynyt mutta vähän vain sekin, että kai se on alettava uskomaan että päänsärky johtuu ihan vain raskaudesta.

Ensiviikolla olisi 3.neuvola ja työterveyslääkäri, alan pikkuhiljaa kyllästymään joka viikko juoksentelemaan eri terveydenhuollon palveluissa mutta eihän tässä muu auta kuin pitää parasta mahdollista huolta pikkuisesta.

                    💕
                               Mukavaa ensiviikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti