perjantai 28. maaliskuuta 2014

Toisen kanssa -ohjelma

Soittivathan ne sieltä polilta takaisin ja määräsivät verikokeisiin viikon päästä, tuleepahan jotain selvyyttä taasen tähän hommaan.

Toissapäivänä kakkoselta alkoi kotimainen ohjelma Toisen kanssa joka käsittelee lapsettomuutta, ei kuvaa mun tilanetta mutta ihan mielenkiintoiselta ohjelmata vaikutti ja onhan siellä ainakin hyvännäkösiä mies näyttelijöitä jos ei muuta. Aloin vaan miettimään että tuossakin sarjassa kävi klassikko että ensin kärsitään oman miehen kanssa lapsettomuudesta ja sitkun hairahdutaan niin tullaan heti toiselle miehelle paksuksi niin tapahtuukohan tätä oikeessakin elämässä??

Mutta jotenkenki mulla on aina ollut tuntemus siitä että pahanteosta rangaistaan joten hän petti ja seurauksena tuli toivotusti raskaaksi mutta väärälle miehelle. Jännä sinäänsä nähdä miten sarja jatkuu.

Mutta sittenhän siinä naisessa ei ollut mitään vikaa ja hän on käynyt hoidoissa ihan turhaan kun miehen siittiöissä on vikaa mutta olen ymmärtänyt että heti lapsettomuushoitojen alussa tarkistetaan siittiöiden kunto ja jos niissä ei todeta mitään sanottavaa ryhdytään etsimään ongelmaa/ratkaisua naisen kautta niin miten tällaista pääsee tapahtumaan? Tai sit ne hoidot toimi, mutta väärällä hetkellä.

Toivon vaan etten itse enkä toivoisi kenenkään muunkaan joutuvan kärsimään lapsettomuudesta tai sen hoidoista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti