keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

14.viikon kuulumiset

Aika vaan vierähtää enkä saa kirjoitettua mutta ehkä nyt kun olen ekaa kertaa 2viikon sairaslomalla niin aikaa ja kiinnostusta piisaa tähänkin. Sairaslomani syys on siis jonkinlainen uupumus ei niinkään väsymys ehkä enemmän jotain masennus tyyppistä. Mulla on siis viime aikoina ollut enemmän rankempaa vaikka oireilu on ollut vähäistä /kohtalaista ehkä enemmänkin oon henkisesti loppu, kaikki mitä teen vaatii suuria ponnisteluja ja siksi juuri en paljoa teekkään.Lääkäri ei tosin mitään maininnutkaan mahdollisesta masennuksesta määrätessään sairaslomalle mutta ensi viikon neuvolassa otan asian puheeksi, haluaisinhan itsekkin iloita asioista ja antaa vauvalle hyvän kasvuympäristön niin kohdussa kuin maailmassakin.

Eilen mulle ilmaantui uusi oire, yhtäkkinen kova huimaus ja huono olo mikä tuli kesken kauppareissun, en sentään pyörtynyt mutta säikähdin pahasti, en varmaan uskalla lähteä yksin mihinkään sillä eilenkin kohtauksen tullessa pitelin vain päätäni enkä olisi tajunnut istua ellei äitini olisi kehoittanu, olisin varmaan kupsahtanut yksin ollessani.

Olimme viikonloppuna mieheni porukoitten kanssa laivalla ja reissu sinäänsä meni hyvin mutta opinpahan ainakin sen että pitkille matkoille pitää ottaa evästä eikä olla monta tuntia syömättä ja lopulta kun pääsee syömään niin änkeä itseään täyteen, vatsahan siitä kipeäksi tulee. Itkin laivalla yllätyksekseni myös sitä etten saanut juoda alkohoilia ja varsinkin sitä etten voinut tupakoida (vaikken mikään tupakoitsija olekkaan) sen kerran kun kumpaakin olisi tehnyt mieli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti