lauantai 19. heinäkuuta 2014

Oireiden paluu

Kun viikot vaihtuivat rv 12+0 / rv 11+0
lähti minulta kokonaan ruokahalu (ei tehnyt edes karkkia mieli) ja lähes kaikki ruuat kuvottivat
sitten minusta tuli hajuherkkä kaikki vähänkään neutraalista poikkeavat hajut saivat minut kuvotuksen / oksentamisen partaalle mm. suolakurkku, tiskit, tupakka.
Viimepäivänä vatsallanikin on tapahtunut paljon vihlontaa ja muita tuntemuksia joita en osaa selittää, ja olisiko kenties vauvan ensimmäiset liikkeetkin tuntui kuin ilmakupla olisi poksahtanut alavatsallani (eikä se tuntunut miltään ilmavaivoilta).
Kaiken tämän lisäksi eilen oloni huipentui kovaan yhtäkkiseen päänsärkyyn jossa oli myös näköhäiriöitä ja huimausta, otettuani 1 panadolin ei se auttanut, lähdin töistä aikaisemmin ja lepäilin kotona mittasin verenpaineenkin joka oli normaali (tai ehkä alhaisempi kuin aiemmin) mittasin myös lämpöä vaikkei olo kuumeiselta tuntunutkaan 35,4 ja lopulta oksensin eikä sekään auttanut, otin toisen panadolin ja jäin odottelemaan jos se sillä lähtis, vaan ei, soitin jo akuutti 24 jossa neuvottiin vielä lepäämään ja jos ei helpota niin suunnaksi päivystys, lopulta olo kuitenki hellitti ja loppuillan sitten nukuinkin.

Miksi sain olla pariviikkoa rauhassa suuremmilta oireilta ja nyt ne taas iski, tosin tänä aamuna olo on jo vähän parempi ja jopa syömisiä tekee mieli vaikkakin oksetus listalla on nykyisin enenmmän ruoka-aineita kuin koskaan, tosin mieltäni vaivaa viime päivien herkuttelu kun ei ole tullut liikuttuakaan, tässä sitä vaan paisutaan.

Enään 4päivään np-ultraan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti