perjantai 11. heinäkuuta 2014

Viikon kuulumiset

Heipähei vähän on ollut hiljaista viikon ajan kirjoittelun suhteen mutta se johtuneen vain siitä että mulla on ollut paljon tekeimistä tai vaihtoehtoisesti olen nukkunut. Mutta tänään on mitä luultavammin hieno päivä siksi että 12 viikko on alkanut lasketun ajan mukaisesti vaikkakin todellisuudessa ultran mukaan varmaankin mennään vasta rv 10+1 ja toivon mukaan pikkuisellakin on kaikki  hyvin ja 11päivän päästähän se selviää np-ultrassa, en malttaisi millään odottaa.

Viimeviikolla tuli oltua ensimmäinen päivä saikulla päänsäryn takia rv9+6/9+0 mutta sen jälkeen päätäni ei ole särkenyt kertaakaan eli olen päässyt tästä vaivasta eroon :) ja siinä yhteydessä pomokin sai tietää raskaudesta jonka se otti iloisina uutisina ja eikä se vaikuta tuleviin töihini ja eilen kirjoitettiin uusi työsoppari sinne äitiyslomalle asti sekä palkankorotuskin tuli :)

uusi kummastus on sunnuntaina ilmestyneet turvonneet imusolmukkeet korvan takana joita kävin eilen sairaanhoitajalla näytätyttämässä ja crp oli kuitenkin normaali ja tänään menen otatuttamaan lisää labrakokeita, missähän vika?

iloa tähän päivään tuo myös se että uskaltauduin käymään vaa'alla peläten että paino on taasen noussut kilokaupalla mutta se olikin noussut vain 2viikossa 300g tosin vyötärööni ja navan ympärille senttejä on tullut senkin edestä mutta kyllähän vatsaani voisi jo luulla 20.viikkoiseksi on se niin turvonnut aina

Tämän hetkisiä oireina on siis lähinnä turvotus, vatsalla erilaiset tuntemukset ja väsymys. Alkaa olee sitä aikaa että raskaudesta pääsee nauttimaan!

1 kommentti:

  1. Kauhee vatsaturvotus täälläkin. Töissä käyttänyt litistäviä alushousuja ja siti oli pakko kertoa kun 12viikkoa tuli täyteen, kun työpaidat sen verran ahdistaa että voisivat tilata mulle ehkäpä uusia :)

    VastaaPoista