torstai 2. lokakuuta 2014

4. neuvola ja synnytysvalmennus



rv 22+6

Syksyinen lokakuu on saapunut kuten meidän baby-merc junioritkin eli yhdistelmävaunut preecolta tilattuna. Samaan pakettiin tuli myös se istuin mitä käytetään vauvalle autossa (tyhmyyteni en muista nimeä:D) Vielä en osaa arvioida millaiset vekottimet nämä on mutta helmiikuussa niistä varmasti kokemuksen sanaa löytyy, mutta ensivaikutelma on hyvä.

Olemme jo viikko takaperin kasanneet pinnasängynkin jonka vuoksi vaihdoimme makkarissa järjestystä ja siitä lähtien olen nähnyt vain painajaisia joka yö :/ hormonit saa ihmeitä aikaan. Kuvaa laitan sitten kun saamme sänkyyn patjat ja reunukset ja verhoilut sunmuut.

Mutta asiaan 4. neuvola takana ja kaikki hyvin, tosin sokerirasitukseen suunniteltiin menoa poissulkiakseen neuvolatädin mukaan tämä pieni mahdollisuus mikä voisi olla kätilön epäilemän liiallisen lapsiveden takana jonka arvioksi siis lopulta päätyi olevan normaali määrä. mutta tuo vasta 26-28 viikolla. Vilperi oli taas niin vilkkaalla päällä että potki vain anturiin metsästäessä sydänääniä joita ei taaskaan saatu kunnolla kuuluviin mutta syke siellä oli kuitenkin poikamaisesti 135-140luokkaa. Verenpaineet olivat samaaluokkaa kuin aiemminkin mutta paino oli noussut reippaat 4 kiloa 4 viikossa eikä siihen puututtu joten normaalia ilmeisesti? Mukaan saatiin raskaustodistus että kait sitä pitäs keretä kela hakemuksiakin täytteleen.

Synnytysvalmennuksessa aiheena oli imetys ja tällä kertaa uutta opinkin mutta huh todellako mun pitää jaksaa imettää jopa 5tuntia putkeen mikäli vauvelista tällainen maidon nautiskelija tulee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti