maanantai 8. syyskuuta 2014

Puolivälissä! :)

Puoli väli etappi saavutettu <3 ja ehkä onnelliesempi kuin koskaan siis oikeesti, väsymys jäänyt taakse ja energisempi olo kuin koskaan, 7/11 työputkesta suoritettu ja energiaa piisaa vieläkin, ennen olisin jo tässä vaiheessa todella väsähtänyt, voikun tää olo ei loppuis koskaan...

Noh mut siis viime viikolla käyty työterveyslääkärillä joka määräsi sitten kilpparikokeisiin ja olisi tarjonnut saikkuakin mutta en halunnut. Sitten käytiin 3. neuvolassa jossa tapasimme ensimmäistä kertaa oikean neuvolatätimme ja mukavalta vaikutti. Th yritti metsästää sydänääniä mutta pikkuinen päätti taas leikkiä piiloa joten pitkän etsiskelyn jälkeen hetken saimme nekin kuulla. Pikkuisen syke touhukkuudesta huolimatta oli vain 135 joten oiskohan siellä poika? Hemoglobiini oli taas laksenut 124 (130) mutta ok edelleen ja rautaa jatkan edelleen joka toinen päivä tahdilla. Kohdunpohjan korkeuskin oli jo navan yläpuolella, äkkiä sekin kasvaa. Kaikki oli muutoinkin hyvin :)

Viimeviikon aikana uskaltauduin maistamaan kahviakin monen kuukauden jälkeen ja se oli taivaallisen hyvää eikä tehnyt ollenkaan pahaa, oisko se liene syy tähän energisyyteeen.

Ja kerrottakoon vielä että kaiken kaikkiaan painoni raskauden puoleenväliin mennessä on noussut 4,8kg.

rv 19+3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti